Jadłospis


DzieńMenuAlergeny
poniedziałek – 19.09.2022Krem z brokuła z ziemniakami.
Ziemniaki, gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym.
Kompot. Owoc
1, 3, 6, 7, 9
wtorek – 20.09.2022Zupa koperkowa z ryżem.
Kotlet drobiowy z ziemniakami, surówka z kapusty pekińskiej.
Kompot.
1, 3, 6, 7, 9
środa – 21.09.2022Zupa grochowa z pieczywem.
Pierogi z czarną porzeczką i białą czekoladą.
Kompot.
1, 3, 6, 7, 9
czwartek – 22.09.2022Zupa pomidorowa z makaronem.
Bitki wieprzowe, ziemniaki, surówka colesław z kapusty czerwonej
Kompot.
1, 3, 6, 7, 9
piątek – 23.09.2022Grysikowa.
Kotlet rybny z ziemniakami, bukiet warzyw.
Kompot.
1, 3, 6, 7, 9
Intendent zastrzega sobie prawo do modyfikacji w jadłospisie.

Alergeny występujące w posiłkach:

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki
    *Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. herbata, ketchup, koncentrat pomidorowy) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Szczegółowe składniki potraw i produktów do wglądu u Pani Intendent.

KONTAKT

Szkoła Podstawowa nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka

Adres:

ul. gen. J. Hallera 8

43-400 Cieszyn

Dane kontaktowe:

tel. stacjonarny: 33 852 01 68

tel. sekretariat: 785 187 004

tel. intendent: 785 187 003

Godziny pracy sekretariatu:

poniedziałek - piątek